UPS Türkiye, Kesintisiz Teslimatla İhracatta  Öncü Çözümler Sunuyor

UPS Türkiye, İhracatçılara Hız ve Kesintisizlik Sunuyor

Türkiye’de faaliyet gösteren UPS Türkiye, ihracatçıların ihtiyaçlarına hızlı ve kesintisiz çözümler sunuyor. Cumartesi günü tamamlanan Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı (BGB) işlemleri sayesinde Pazar günü uçuşuyla Avrupa’da 8 ülkeye paketler ulaştırılıyor. Bu hizmet, zaman kaybını ortadan kaldırarak ihracatçılara önemli bir avantaj sağlıyor.

Sektörde 100 yılı aşkın deneyime sahip olan UPS, Türkiye’nin ihracatçıları için özel lojistik çözümleri geliştirmeye devam ediyor. Müşteri deneyimini mükemmelleştirmeyi hedefleyen UPS, inovasyonlarla lojistik sektöründe standartları yeniden belirliyor.

UPS’in Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı (BGB) işlemleri sayesinde Pazar günü yapılan uçuşlarla paketler hızla ulaştırılıyor. Bu hizmet özellikle acil gönderiler ve sürekli teslimat gereksinimi duyan firmalar için büyük bir avantaj sunuyor. UPS Türkiye, gecikmelere son vererek ihracatçılara zaman kazandırıyor ve uluslararası alanda rekabet güçlerini artırıyor. KOBİ’lerden gıda ve ilaç sektörüne kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap eden UPS, müşterilerine çeşitli sektörlerde hızlı ve güvenilir hizmetler sunuyor.

Yerel Etki için Küresel Güçten Yararlanma

UPS, dünya genelinde 200’den fazla ülkeye hizmet sunarken Avrupa merkezli 35’ten fazla ülkeye odaklanmaktadır. Köln merkezli küresel ağı sayesinde saatte 190 bin paketi işleme kapasitesine sahip olan UPS, hızlı ve güvenilir lojistik çözümler sunuyor. Sadece Avrupa ile sınırlı kalmayan Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı hizmeti, Amerika Birleşik Devletleri operasyonları ve Köln Hub ile desteklenerek işletmelere tam zamanında teslimat avantajı sağlıyor. Gelişmiş araçlarla gümrük süreçleri kolaylaştırılırken verimlilik en üst seviyeye çıkarılıyor.

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Müdürü Tolga Biga, yaptığı açıklamada “UPS olarak zaman hassasiyeti yüksek gönderilerde müşterilere rakipsiz bir avantaj sunuyoruz. Müşterilerimizin küresel ekonomide rekabet etmelerine yardımcı olmak için inovasyonlarımızı sürdürüyoruz. Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı işlemlerimizi Cumartesi günü tamamlayarak Pazar günü uçuş gerçekleştirerek ihracatçılara zaman kazandırıyoruz. UPS’in güçlü küresel altyapısı, müşterilere hızlı, güvenilir ve verimli çözümler sunmamıza imkan tanıyor. İnovasyonlarımızla lojistik süreçleri kolaylaştırıyor ve sürdürülebilir büyümeyi destekliyoruz” dedi.

Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı hizmeti, tek bir gönderi için 15.000 Euro değer ve 300 kg ağırlık sınırına tabidir. Bu limitler içinde gönderiler hızlı ve etkin bir şekilde yurt dışına ulaştırılmaktadır.

Dijital Araçlarla Verimlilik Artırılıyor

UPS Türkiye, müşteri deneyimini iyileştirmek ve lojistik süreçleri kolaylaştırmak için dijital çözümler sunmaktadır. UPS My Choice gibi gelişmiş dijital araçlarla işletmelere gerçek zamanlı gönderi takibi ve esnek teslimat seçenekleri sunulmaktadır. Dijital sistemlerin entegrasyonuyla gümrük süreçleri hızlandırılarak ihracatçıların yükleri sorunsuz bir şekilde hedef pazarlara ulaştırılmaktadır.

Türkiye genelinde 9 işlem merkezi ve dünya çapında 500 binden fazla çalışanı ile UPS, ihracatçılara hız, güvenilirlik ve yenilik sunmaktadır. Zamana duyarlı gönderilerden sürdürülebilir uluslararası büyümeye kadar UPS Türkiye, ihracatçıların taleplerine cevap veren bir iş ortağıdır. Beyaz Haber Ajansı kaynağından derlenmiştir.

Related Posts

SGK uzmanından emeklilere kötü haber: ‘Tekrar hatırlatıyorum temmuz ayında…’

Sosyal güvenlik uzmanı İsa Karakaş, haziran enflasyon verisi sonrası memur emeklilerinin zam oranının beklentilerin altında kalacağını belirtti. Refah payı ve eşitleme ihtimali bulunmuyor.

Erkek işi değil mühendislik işi

Madencilik hâlâ çoğu zaman erkek mesleği olarak görülüyor. Sert koşullar, ağır makineler ve yerin metrelerce altındaki zorlu ortam… Ancak bu algıyı bozan bir örnek var, Siirt’teki Eti Bakır Maden Tesisi. Burada görev yapan kadın mühendisler, sadece maden değil, önyargıları da kazıyor. Ortak mesajları net, “Bu iş erkek işi değil, mühendislik işi.”

Gıda mühendisliğini bıraktı, kendi atölyesini kurdu: Siparişlere yetişemiyor

Bolu’da 31 yaşındaki Tuğba Cantürk, gıda mühendisliğini bırakıp annesinin dikiş makinesiyle başladığı hobiyi mesleğe dönüştürdü. Evde başladığı punch ve tufting işiyle kendi atölyesini kuran Cantürk, siparişlere yetişemez hale geldi.

Donun vurduğu 1.925 tarla satışa çıkarıldı

Zirai don felaketinin faturası ağırlaşıyor. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 34 ilde yaşanan felaketinin ardından çiftçilerin borçlarının arttığını vurguladı.

Altında rekor düşüşe hazır olun. Tarih belli oldu. Kuyumculara akın yaşanacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2025 ve sonrası için emtia fiyat tahminlerini güncelledi. Altın fiyatlarında önemli bir düşüş öngörüsü dikkat çekiyor. Kuruluş, 2025 için altın ons fiyatı tahminini 2.400 dolardan 2.800 dolara …

Hong Kong ithalatında beklenmedik sıçrama

Hong Kong’un ithalat rakamları, Mayıs 2025’te yıllık bazda %18,9’luk dikkat çekici bir yükselişle 461,4 milyar dolara ulaştı. Bu büyüme, önceki ayki %15,8’lik artışın ardından gelerek Ocak 2024’ten bu yana gözlemlenen en yüksek seviye oldu …